Hästverksamheten ”Sköllingas hästturer i Järvsö” har nu gått över till nya Ägare.

Bröderna Anders och Gunnar Hall i Föränge, Järvsö tar nu över hästar, vagnar, slädar och övrig utrustning.

Allt har sin tid. Jag har haft en fantastisk tid de sistlidna 10 åren då jag haft förmånen att få lära upp både Boy och Arn och utvecklas med dem. Att få ge barn och vuxna glädjen att vara med på upplevelser genom att i dessa moderna tider få åka häst och vagn/släde, klappa och gosa med hästarna, kanske skämma bort lite med en morot eller brödbit.

Nu faller jag för åldersstrecket i anledning av de problem jag har efter en gammal arbetsskada från min profession som polis. Allt har ju sin tid, men det är ju inte omöjligt att man även framdeles kan komma att få se mig bakom häst, för jag ställer gärna upp för att hjälpa till, då både Anders och Gunnar är yrkesverksamma i sina respektive yrken. Det är i vart fall med stor glädje jag kan konstatera att hästarna får det bra hos dem och att verksamheten blir kvar i Järvsö och Hälsingland.

Jag önskar de nya ägarna all lycka med den verksamhet de kommer att driva framöver. Då de båda är etablerade spelmän kommer nog verksamheten gå mot nya vidder och upplevelser.

//Janne

Kontaktuppgifter: Anders 072-213 18 55, Gunnar 0760-39 21 25

boy-och-arn-juni-2014-beskardboy-och-jag-vid-byberget Mail. mr.andershall@gmail.com

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.